"See you at" Cadform

Wie wil er nu niet inspirerend vergaderen in het groen? Omgeving en sfeer zijn van grote invloed op het resultaat van een zakelijke bijeenkomst. De meest creatieve ideeën en oplossingen komen tot stand op de meest inspirerende vergaderlocaties. Ons pand is direct gelegen aan de Vecht in Breukelen en is dé perfecte locatie voor een vergadering, het geven van een training of het organiseren van een heidag. 

De locatie staat garant voor een geslaagde bijeenkomst. 

Ligging en faciliteiten

 De unieke vergaderlocaties van “See you at” zijn centraal gelegen ten opzichte van de A2, op een prachtige locatie met uitzicht op de Vecht. De sfeervol ingerichte trainings- en vergaderruimten zijn ideaal om in alle rust een training te geven, een heisessie te houden en / of te vergaderen. Er zijn diverse ruimtes beschikbaar, te bereiken via een eigen opgang. 

 

Maak gratis gebruik van de Led-tv, flip-over, technische voorzieningen en wifi. De locatie beschikt over een eigen lunchruimte, voorzien van koffiefaciliteit en koelkast met frisdrank (self-service).

 

Sloepentocht

 Beleef de prachtige natuur rondom ons pand op haar mooist. Bij mooi weer kun je gebruikmaken van ons terras en de tuin. Ook is er mogelijkheid om in te stappen voor een sloepentocht en onze kapitein je de schoonheid van De Vecht te laten zien.

 

Impressie

Meer weten of een vergaderruimte reserveren?

Bent u geïnteresseerd, wenst u meer informatie of wilt u uw persoonlijke wensen bespreken?

Neem dan contact op met Madelon van der Stok (madelon.vanderstok@cadform.nl of 0346-266414)

1 / 3
2 / 3
3 / 3