Online communicatie

In de snel ontwikkelende communicatiewereld word je als marcom professional steeds weer voor de uitdaging gesteld om nieuwe en bestaande content te vertalen naar innovatieve vormen van presenteren en slimme online oplossingen. Cadform helpt je graag op weg.

Online publicaties

Online publicaties

Steeds meer content wordt digitaal geconsumeerd. Van jaarverslagen tot whitepapers en van relatiemagazines tot nieuwsbrieven. Een online publicatie, die het op alle mogelijke devices goed doet, is veelzijdig inzetbaar. Cadform helpt je het verhaal van jouw organisatie of merk tot leven te brengen!


Lees ons online magazine 'Digitaal communiceren' over het maken van de vertaalslag naar innovatieve manieren van online communicatie.

Templates

Voor elk communicatievraagstuk is een oplossing. Soms móet dit gewoon maatwerk zijn, maar vaak werken standaard online oplossingen. Waarom zouden we het wiel opnieuw uitvinden? Cadform helpt je op weg met het maken en implementeren van een design dat past binnen de bestaande huisstijl.

Online kennisdelen

Slim content ontsluiten

In moderne organisaties is toegankelijke informatie een eis om optimaal te kunnen werken. Cadform denkt mee om werkgerelateerde informatie ook binnen jouw organisatie 24/7 via een online omgeving beschikbaar te stellen. Gebruiksvriendelijk voor gebruiker én beheerder.

Online handboek