E-mailmarketing

Je wilt beter in contact komen met je klanten. E-mail is een mooi middel en je wilt hier zo slim mogelijk mee omgaan. Cadform biedt uitgebreide e-mail solutions: nieuwsbrieven, uitnodigingen voor een event, opiniepeilingen en tevredenheidsonderzoeken. Een email verzenden is pas het begin. Wil je meer weten over jouw klanten en nu starten met een dialoog? Kom dan eens langs om de mogelijkheden van campagnes en rapportages te bespreken.

Responsive design

Responsive design

De meeste e-mailberichten worden geopend op mobile devices zoals smartphones en tablets. Met responsive design blijft het ontwerp van de e-mail herkenbaar en past het zich aan elk apparaat aan. Met bijpassende landingspagina’s trekken we sneller de aandacht en verhogen we de impact van jouw campagne.

Goed ontwerp

Goed ontwerp

Als ontvanger van een e-mail bepaal je in enkele seconden of je een bericht wegklikt of verder bekijkt. Goed ontwerp is daarom enorm belangrijk. Wij vertalen huisstijl, het doel van de mailing en triggers om actie te ondernemen, naar een effectief ontwerp dat past bij jouw huisstijl.


Lees ons online magazine 'E-mailmarketing met tips en trends om beter in contact te komen met jouw relaties via e-mailmarketing.

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Eenmalig of periodiek een nieuwsbrief verzenden? Wij stroomlijnen het hele proces van opmaak tot verzending. Jij kunt je richten op de inhoud. Maak een nieuwsbrief nog persoonlijker door te werken met klantprofielen en informatie die specifiek gericht is op de interesse van jouw klant. We denken altijd met je mee om bestaande nieuwsbrieven te verbeteren, of om nieuwe mailings efficiënt vorm te geven.

Customer Lifecycle

Als organisatie wil je een band opbouwen met je klant. Met behulp van een customer lifecycle leer je jouw relaties steeds beter kennen, door alle feedback op te slaan. Die informatie is goud waard, als je weet wat je er mee moet doen. Onmisbaar als verlengstuk van je CRM-systeem, webshop of salesapparaat. Wij helpen je met het bedenken en uitrollen van slimme campagnes.

Awareness

Onderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek, opiniepeiling of evaluatie van een project of evenement, verlopen eenvoudig via de e-mail solutions van Cadform. Benader klanten persoonlijk, en herinner ze automatisch aan hun deelname. Resultaten worden automatisch opgeslagen en inzichtelijk gemaakt via een eigen dashboard of rapportage.


Uitnodigen via e-mail

Je organiseert een evenement en speelt met belangrijke vragen als: Hoe bereiken we onze gasten? Wanneer sturen we een herinnering? Hoe verzamelen we de aan- en afmeldingen? Kortom, een hele uitdaging. Cadform neemt je dit werk uit handen. Onze software maakt het mogelijk om het uitnodigen van de gasten volledig te automatiseren. 

E-mail campagne