Brand management

Bestaat het gevoel of er zijn aanwijzingen dat de processen rondom marketing en communicatie niet soepel verlopen of beter ingevuld kunnen worden? Cadform levert praktische steun en geeft advies voor een efficiënte inrichting van jouw marketing- en communicatiewerk. 

Opmaak en productie

Krijg grip op de sleutelelementen van jouw merk. We beschikken over een studio voor de creatie en opmaak van professionele marketing- en communicatiemiddelen, zowel online als offline. Met ons brede netwerk van producenten en leveranciers kunnen we deze middelen bovendien tegen scherpe prijzen laten ontwikkelen en leveren. 

Brandportal

Nieuwe visuele identiteit

Advies

Je organisatie heeft gekozen voor een nieuwe huisstijl en je speelt met vragen als: Welke middelen zetten we in? Hoe krijgen we iedereen binnen en buiten de organisatie mee? Kortom, je bent op zoek naar een partner met ervaring in het uitrollen van een huisstijl. Wij denken mee bij het maken van de transitie van offline naar online. 


Tooling

Van oorsprong ligt onze kracht bij het slimmer omgaan met het productie- en inkoopproces van marketing-en communicatiemiddelen. Met slimme tools centraliseer je alle bedrijvigheid rondom de creatie van middelen. Stel bestanden beschikbaar als download, of gebruik templates om zelf uitingen op te maken en te verspreiden. 

salestool Tempo-Team