Ontdek onze Proposaltool

Communicatie is steeds meer gericht op visuele content. Als Cadform zijnde kunnen we hier natuurlijk niet bij achterblijven. In samenwerking met Imagine People uit Utrecht ontwikkelden we een mooie promotievideo voor onze Proposaltool.

Wat laat de video je zien?


De Proposaltool biedt ondersteuning op het gebied van sales. Wij merken dat er bij veel organisaties behoefte is aan meer eenheid en efficiëntie in de opmaak van offertes en (sales)voorstellen. We dachten na over een manier om onder de aandacht te brengen dat met de Proposaltool een belangrijke slag gemaakt kan worden. De keuze viel op een animatievideo die in hoofdlijnen een indruk geeft van de werking van de tool. Zo krijg je snel een indruk hoe je het salesproces kunt optimaliseren en de output met relatief weinig inspanning kan voorzien van een hoge attentiewaarde.

Samenwerking met Imagine People


Visuele communicatie wint aan populariteit. Enerzijds omdat beeld gemakkelijk deelbaar is via sociale media. Anderzijds is er tegenwoordig zoveel data dat visuele content uitermate geschikt is om als organisatie beter op te vallen. Imagine People bood ons aan te helpen met een korte promotievideo over onze Proposaltool. Als videopartner die organisaties helpt om slim te communiceren via video en animatie ging Imagine People enthousiast aan de slag met onze briefing en script. Op basis van deze input wisten zij het script te optimaliseren, passende animatiebeelden te ontwerpen en de video te voorzien van een voice-over. Dit alles is samengekomen in een mooie video, waar wij erg tevreden over zijn! Een goede start voor een samenwerking voor toekomstige projecten.

 

Ben je benieuwd naar de video ? Bekijk hem snel!

Reactie schrijven

Commentaren: 0