Cases · 31. oktober 2018
Finance Factor is uitgegroeid tot een onderscheidende impresario organisatie voor de coördinatie van zowel instroom, doorstroom als uitstroom van executive finance professionals. Na het winnen van drie (inmiddels vier) FD Gazellen Awards op rij is de opstartfase voorbij. Bij een volwaardig merk hoort een uniforme, professionele uitstraling. Aan ons de vraag om de bestaande communicatieve uitingen door te ontwikkelen naar een nieuw creatief concept en bijbehorende huisstijl.
Nieuws · 31. oktober 2018
Ben jij commercieel ingesteld, administratief sterk en heb je affiniteit met marketing en communicatie? Dan hebben wij een mooie uitdaging voor je. Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste, servicegerichte commercieel medewerker binnendienst voor minimaal 32 uur per week. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig en proactief begeleiden van productieorders en studio-opdrachten. Kom jij ons team versterken?
Cases · 08. februari 2018
Rederij Clipper Stad Amsterdam wilde de unieke combinatie van klassiek en sportief tot uitdrukking laten komen in haar visuele identiteit. De lancering van een nieuwe website - met een frisse, minder donkere uitstraling - vormde de aanleiding om de gehele lijn aan communicatiemiddelen te voorzien van een nieuwe look & feel die aansluit bij de website en een herkenbaar en eenduidig merk neerzet. Ons team ging met deze leuke uitdaging aan de slag.
Nieuws · 06. februari 2018
Na 20 mooie jaren aan de Straatweg 236 in Breukelen is het tijd voor een nieuwe, dynamische werkomgeving. Vanaf 1 maart vind je ons daarom in de binnenstad van Utrecht. Benieuwd naar deze locatie? Kom gerust langs voor een kop koffie!
Inspiratie · 16. november 2017
Klanten zijn steeds beter geïnformeerd over een product of dienst voordat zij het verkoopproces ingaan. Met als gevolg dat Sales minder kans maakt om de klant op inhoud te overtuigen. Dat maakt dat voor Marketing de belangrijke rol is weggelegd om tijdens het verkoopproces persoonlijke waarde toe te voegen voor de klant. De samenwerking tussen deze afdelingen verloop echter niet altijd even soepel...
03. oktober 2017
Een goede presentatie heb je niet zomaar. Het onderwerp is doorgaans niet moeilijk te verzinnen. Het verhaal er omheen wordt al iets uitdagender. De uiteindelijke vormgeving loopt echter vaker in de soep. Of je nu bij een klant staat, voor de board of directors of voor een groep collega’s, jouw presentatie moet blijven hangen. Waar begin je?
15. september 2017
Omdat het voor elke organisatie belangrijk is een band op te bouwen met bestaande en potentiële klanten, is het belangrijk regelmatig in contact te blijven. Via e-mail ben je in staat om je doelgroep op een persoonlijke wijze te benaderen. Bestaande klantgegevens worden verrijkt met interessante nieuwe data, die na analyse kunnen worden ingezet voor gerichte actiemarketing naar de klant.
23. augustus 2017
We consumeren informatie meer en meer digitaal. Als organisatie word je al lang niet meer serieus genomen als je blijft volhouden aan een vast aantal kanalen. Om een merk optimaal tot leven te brengen in deze digitale wereld staan marketing- en communicatieprofessionals dan ook continu voor de uitdaging om innovatie kanalen en slimme online middelen te selecteren.
07. maart 2017
Jimdo
Als communicatieprofessional word je steeds vaker voor de uitdaging gesteld bestaande offline content te vertalen naar nieuwe online presentatievormen en slimme oplossingen.
14. oktober 2016
Visuele content is niet meer weg te denken. In samenwerking met Imagine People uit Utrecht ontwikkelden we een mooie promotievideo voor onze Proposaltool.